Ajankohtaista

Ajankohtaista

Oa 0120 Kansi 1200

Oma Aika Naalikallion myyntivalikoimaan

13.1.2020

Naalikalliossa myytävien lehtien määrä on kasvanut jälleen yhdellä, kun Oma Aika -lehti siirtyi vuodenvaihteessa LehtiMoguli Oy:n omistukseen ja sitä kautta LehtiMogulin tytäryhtiön, Naalikallion, myyntivalikoimaan. Oman Ajan myynti starttasi koeluontoisesti jo viime vuoden puolella, ja kokemukset olivat levikkimyynnin esimiehen Kimmo Koski-Homin mukaan enemmän kuin rohkaisevia.

”Ei parane innostua liikaa, mutta myynti on lähtenyt todella erinomaisesti käyntiin. Iso kiitos siitä jokaiselle meidän mynelle eli myyjälle ja Oman Ajan tilaajalle”, Koski-Homi sanoo.

Vuonna 2014 perustettu Oma Aika on yli 50-vuotiaiden aktiivisten suomalaisten oma lehti. Oma Aika kertoo kaikesta siitä, mikä jo teini-iän ja nuoruuden seikkailut taakseen jättäneitä lukijoita kiinnostaa: omasta hyvinvoinnista, terveydestä, ravinnosta, liikkumisesta, vapaa-ajasta, matkustamisesta ja ihmissuhteista. Oma Aika elää aikuisen ihmisen iloissa ja suruissa, ja puhuu niistä suoraan ja rehellisesti.

Oman Ajan siirtyessä vuodenvaihteessa FokusMedialta LehtiMogulille (Elmo Media) lehdessä vaihtui myös päätoimittaja. Anna-Liisa Hämäläinen jäi FokusMedian palvelukseen Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi, ja uudeksi päätoimittajaksi nimitettiin Anu Virnes-Karjalainen. Oma Aika uudistetaan kevään aikana palvelemaan entistä paremmin lukijoiden toiveita.

”Olemme koonneet yhteen kaiken sen arvokkaan palautteen, jota Oman Ajan lukijat ovat meille esittäneet. Siltä pohjalta on helppo kehittää lehteä eteenpäin”, uusi päätoimittaja iloitsee.

Ensimmäinen uudistettu Oma Aika ilmestyy toukokuussa.

Tutustu Oman Ajan verkkosivuinen tästä!

Naalikalliolla ja Elmolle upea markkinointi-isku Ilves-Inter-ottelussa

1.9.2019

Naalikallion myyntitiimi teki historiaa järjestämällä Elmo-lehden markkinointitempauksen Veikkausliigan kärkiottelussa, Ilves–FC Inter. Tempaus oli heinäkuussa perustetun Naalikallion ensimmäinen vastaavanlainen markkinointitapahtuma.

Naalikallion tapahtumamarkkinoinnista vastaava Tino Matikainen ja levikkimyynnin esimies Kimmo Koski-Homi olivat enemmän kuin tyytyväisiä tapahtuman onnistumiseen.

”Tässä täytyy antaa iso kiitos niin meidän jokaiselle tiimiläiselle, Ilvekselle ja kaikille niille Elmon lukijoille ja urheiluhulluille, jotka tapasimme Tammelassa ja sen lähiympäristössä ottelun yhteydessä. On varmaa, että tällaiset tapahtumat eivät jää tähän”, naaliveljet totesivat.

Meyty 2

Kuva: @ Pauli Haahti

Naalikalliolle toimisto Tampereelle

1.8.2019

Naalikallio on avannut toimiston aivan Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadun varrella. Toimisto sijaitsee kuuluisassa Tuotannon talossa, Hämeenkatu 26:ssa.

Vuonna 1914 valmistuneen talon suunnitteli arkkitehti Birger Federley vuonna 1914. Talo vaurioitui talvisodan aikana pommituksissa, ja se korjattiin ja osin uusittiin arkkitehti Bertel Strömmerin piirusten pohjalta vuonna 1941.

Talossa toimi vuosina 1923–1930 insinööri Arvi Hauvosen perustama radioasema, joka aloitti säännölliset radiolähetykset marraskuussa 1923, lähes kolme vuotta ennen Yleisradion perustamista.

Käynti Naalikallion toimistoon tapahtuu Näsilinnankadun puolelta ja siksi virallinen osoitteemme on Näsilinnankatu 25 B 604. Kattohuoneistostamme ja upealta kattoterassiltamme näkyy kauas.