Oma Aika Naalikallion myyntivalikoimaan

Oma Aika Naalikallion myyntivalikoimaan

Naalikalliossa myytävien lehtien määrä on kasvanut jälleen yhdellä, kun Oma Aika -lehti siirtyi vuodenvaihteessa LehtiMoguli Oy:n omistukseen ja sitä kautta LehtiMogulin tytäryhtiön, Naalikallion, myyntivalikoimaan. Oman Ajan myynti starttasi koeluontoisesti jo viime vuoden puolella, ja kokemukset olivat levikkimyynnin esimiehen Kimmo Koski-Homin mukaan enemmän kuin rohkaisevia.

”Ei parane innostua liikaa, mutta myynti on lähtenyt todella erinomaisesti käyntiin. Iso kiitos siitä jokaiselle meidän mynelle eli myyjälle ja Oman Ajan tilaajalle”, Koski-Homi sanoo.

Vuonna 2014 perustettu Oma Aika on yli 50-vuotiaiden aktiivisten suomalaisten oma lehti. Oma Aika kertoo kaikesta siitä, mikä jo teini-iän ja nuoruuden seikkailut taakseen jättäneitä lukijoita kiinnostaa: omasta hyvinvoinnista, terveydestä, ravinnosta, liikkumisesta, vapaa-ajasta, matkustamisesta ja ihmissuhteista. Oma Aika elää aikuisen ihmisen iloissa ja suruissa, ja puhuu niistä suoraan ja rehellisesti.

Oman Ajan siirtyessä vuodenvaihteessa FokusMedialta LehtiMogulille (Elmo Media) lehdessä vaihtui myös päätoimittaja. Anna-Liisa Hämäläinen jäi FokusMedian palvelukseen Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi, ja uudeksi päätoimittajaksi nimitettiin Anu Virnes-Karjalainen. Oma Aika uudistetaan kevään aikana palvelemaan entistä paremmin lukijoiden toiveita.

”Olemme koonneet yhteen kaiken sen arvokkaan palautteen, jota Oman Ajan lukijat ovat meille esittäneet. Siltä pohjalta on helppo kehittää lehteä eteenpäin”, uusi päätoimittaja iloitsee.

Ensimmäinen uudistettu Oma Aika ilmestyy toukokuussa.

Tutustu Oman Ajan verkkosivuinen tästä!